Морквяний салат – рецепт приготування

Морква прийнято додавати в несолодкі страви: бульйону вона надає особливий аромат і прозорість, салатів соковитість, а других страв пікантність. Але, якщо ви ще не пробували готувати з моркви десерти, саме час звернути увагу на дієтичний морквяний салат. Хрусткий, зі збалансованими відтінками солодкого і кислого, він підкорить будь-якого, особливо того, хто стежить за фігурою і здоровим харчуванням.

Як будь-який інший овоч, морква корисно вживати в сирому вигляді. Пам’ятайте, що цінний каротин в складі яскравого коренеплоду засвоюється завдяки супутнім жирам, тому обов’язково слід додавати в салати з сирою морквою рослинне масло.


Інгредієнти для рецепта


морква – 100 г

яблуко – 1 шт.

Ізюм – 50 г

Грецькі горіхи – 70 г

апельсин – 0,5 шт.

лимон – 0,25 шт.

кориця – 1,5 ч. л.

Соняшникова олія – 20 мл


Як приготувати


·  1. Моркву натріть на тертці, яблука без серцевини наріжте кубиками.

·  2. Ізюм попередньо замочити в гарячій воді, горіхи крупно наріжте. Додайте їх в салат.

·  3. Змішайте рослинне масло з соком лимона і апельсина, додайте корицю.

·  4. Полийте салат коричн соусом – готово!

Коли наступного разу вам захочеться солоденького, згадайте про корисний морквяному салаті. А щоб він завжди був під рукою, збережіть сторінку в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.