Морквяний пиріг Рецепт приготування

морквяний пиріг рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
80 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Вегетаріанські Випічка, Десерти Мультиварка

Може для когось випічка з морквою в дивину, але насправді вона з’явилася ще в кінці XVI століття. А ось пік її популярності припав на кінець 60-х років минулого століття. В той час багато людей починали стежити за своїм способом життя й переходили на правильне харчування. Смаколики з морквою — це як раз те, що було їм потрібно, адже така їжа добре насичує організм і ніяк не впливає на фігуру. А головне — це зовсім недорого!

Найпопулярнішим блюдом з моркви, яке готується в духовці, є пиріг. Існує безліч перевірених рецептів цієї випічки.Ми підготували для вас один з них!


Інгредієнти для рецепта


Морква – 3-4 шт.

Яйце – 3 шт.

Кефір – 1 скл.

Пшеничне борошно – 1 скл.

Банан – 2 шт.

Мед – 4 ст. л.

Сода – 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1 Додайте соду в кефір і дайте суміші постояти 15 хвилин.

·  2 Збийте яйця з медом і додайте до них дрібно терту моркву.

·  3 Подрібніть банани блендером або виделкою, додайте їх в морквяну суміш і влийте кефір. Всипте останньої вівсяну або кукурудзяне борошно. Ретельно перемішайте.

·  4 Викладіть тісто у форму і випікайте при 170 градусах 40-50 хвилин. Можна готувати пиріг в мультиварці на режимі «Випічка» 1 год.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.