Морквяна запіканка — Рецепт приготування

морквяна запіканка рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
70 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Вегетаріанські Випічка, Десерти Дитячі страви

Сирно-морквяна запіканка по цьому рецепту вийде щодо низькокалорійної: в 100 г продукту міститься всього 107 ккалл за умови, що у страву не додають цукор, а використовують його замінник — екстракт стевії. Також в рецепті вказаний нежирний кефір знежирений сир.

Морква, що пройшла термічну обробку, вважається відмінним антиоксидантом. Крім цього, каротин або вітамін А, джерелом якого є коренеплоди, покращує зір, роботу шлунково-кишкового тракту, а також корисний при цукровому діабеті.

Приготувавши сирно-морквяну запіканку, ви отримаєте не тільки дуже смачне блюдо апетитного відтінку, але ікорисний десерт до чаю.


Інгредієнти для рецепта


Кефір – 1 скл.

Манка – 0,5 скл.

Яйце – 2 шт.

Сир – 200 г

Морква – 2 шт.

Стевія – 0,5 ст. л.

Ванілін – 1,5 м

Оливкова олія – 1 ч. л.


Як приготувати


·  1 Манну крупу залийте кефіром і залиште на 20 хвилин.

·  2 Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці.

·  3 В суміш крупи з кефіром, додайте сир, екстракт стевії і ванілін, збийте міксером на повільній швидкості.

·  4 Додайте яйця, знову збийте, з’єднайте масу з морквою.

·  5 Форму для запікання змастіть маслом, влийте сирно-морквяну суміш. Дайте їй постояти 10 хвилин.

·  6 Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 35 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.