Морква по-корейськи — Рецепт приготування

морква по корейськи рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 12
Веганські Вегетаріанські Закуски

Морква по-корейськи — універсальний продукт, який можна використовувати як самостійну закуску, а можна додавати як інгредієнт в різні салати і несолодке випічку.

«Зі Смаком» підготував для вас простий покроковий рецепт приготування домашньої морквини по-корейськи. Ця закуска виходить набагато смачніше і ароматні магазинної морквини. Обов’язково спробуйте цей рецепт!


Інгредієнти для рецепта


Морква – 1 кг

Часник – 6 зуб.

Перець чилі – 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 1 ч. л.

Гвоздика – 3 шт.

Коріандр – 0,25 ч. л.

Лавровий лист – 2 шт.

Цукор – 1,5 ст. л.

Сіль – 1 ч. л.

Оцет – 4 ст. л.

Соняшникова олія – 0,5 скл.


Як приготувати


·  1 Промийте морква, очистіть її і натріть на тертці так, щоб вийшли вузькі довгі смужки.

·  2 Очистіть часник пропустіть через прес. Після цього змішайте його з морквою.

·  3 Додайте до моркви всі приправи, цукор і посоліть. Після цього влийте соняшникову олію, оцет і ретельно перемішайте всі інгредієнти.

·  4 Моркву перекладіть в емальовану каструлю і пам’ятайте її руками, щоб вона пустила сік.

·  5 Після цього на моркву треба покласти прес. Для цього підійде тарілка, на яку необхідно поставити літрову банку з водою.

·  6 Відправте каструлю в прохолодне місце на 3 дня. Після цього перекладіть моркву в банку і відправте в холодильник.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.