«Монастирська хата» з м’ясом – рецепт приготування покроковий з фото

Ви все ще думаєте, що «Монастирська хата» – це вишневий десерт, який знайомий всім з дитинства? Так, так воно і є, але ми вирішили трохи поекспериментувати і перетворити цей торт в повноцінну ситну страву. Ми хочемо поділитися з вами шикарним рецептом м’ясного пирога у формі гірки. Ідеальне поєднання начинок і приголомшливий соус бешамель приведуть вас у захват.

Інгредієнти для рецепта

Пшеничне борошно 1060 г
Соняшникова олія 220 г
Яйце 4 шт.
Вода 500 г
Сіль 30 г
Яловичий фарш 1 кг
Цибуля 2 шт.
Морква 2 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Помідор 2 шт.
Перець чилі 1 шт.
Сир 300 г
Кріп 10 г
Петрушка 10 г
Чорний перець (мелений) 2 г
Базилік 2 г
Орегано 1 г
М’ята 1 г
Кунжут 25 г
Вершкове масло 100 г
Молоко 1 л
Твердий сир 50 г
Мускатний горіх 2 г
Білий перець 2 г

Як приготувати

1) У великій мисці перемішайте яйця, воду і 180 мл олії, додайте 10 г солі. Висипте борошно і вимішуйте тісто до отримання однорідної консистенції. монастирська хата з м'ясом
2) Дрібними кубиками наріжте цибулю, на середній терці натріть моркву. Обсмажте овочі на сковороді. В сковороду до моркви і цибулі додайте яловичий фарш і обсмажуйте його до напівготовності. У фарш додайте 15 г солі і поперчіть за смаком. монастирська хата з м'ясом
3) Кубиками наріжте помідори і болгарський перець. Подрібніть перець чилі. Перемішайте овочі з сухим базиліком. У вас вийшла овочева начинка. монастирська хата з м'ясом
4) Сир змішайте з сухим орегано, сушеною м’ятою і дрібно нарізаною зеленню. Тонким шаром розкатайте тісто, смужками викладайте начинку, чергуючи м’ясну, овочеву, м’ясну і сирну. монастирська хата з м'ясом
5) Загорніть тісто трубочками, відокремлюючи кожну трубочку один від одного за допомогою ножа, окремо покладіть м’ясні трубочки, окремо овочеві і окремо сирні, залиште між трубочками невеликі проміжки. монастирська хата з м'ясоммонастирська хата з м'ясоммонастирська хата з м'ясом
6) Візьміть 2 деко, застеліть їх пергаментом для випікання. Щоб вам було зручніше відрізнити трубочки з різними начинками, викладіть їх на листи окремо один від одного. монастирська хата з м'ясом
7) Покладіть листи в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте їх протягом 20 хвилин. На дрібній тертці натріть сир. Обсмажте кунжут. Щоб приготувати соус бешамель, в каструлі розтопіть вершкове масло, висипте туди 100 г борошна, додайте молоко, мускатний горіх, мелений білий перець і 5 г солі. монастирська хата з м'ясом
8) Чергуючи трубочки з різними начинками, викладіть їх пірамідою. Нижній шар – 8 трубочок, наступний – 7, далі – 5, потім – 4, потім – 3, а на самий верх – 1. монастирська хата з м'ясом
9) Все шари, крім самого верхнього, перемажьте соусом бешамель. Додайте в соус тертий сир, перемішайте і змастіть їм всю гірку. монастирська хата з м'ясом
10) Посипте трубочки кунжутом і поставте закусочний торт в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин. монастирська хата з м'ясом

«Монастирська хата» з м’ясом — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Шикарна « Монастирська хата » з м’ясом готова, подавайте пиріг теплим. Смачного! Поділіться рецептом цієї смакоти зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.