«Монастирська хата» з м’ясом — рецепт приготування

Ви все ще думаєте, що «Монастирська хата» — це вишневий десерт, який знайомий всім з дитинства?Так, так воно і є, але ми вирішили трохи поекспериментувати і перетворити цей торт в повноцінне ситне блюдо.

Ми хочемо поділитися з вами шикарним рецептом м’ясного пирога у формі гірки. Ідеальне поєднання начинок і приголомшливий соус бешамель приведуть вас у захват.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 1060 г

Соняшникова олія — 220 г

яйце — 4 шт.

вода — 500 г

сіль — 30 г

Яловичий фарш — 1 кг

Цибуля — 2 шт.

морква — 2 шт.

Болгарський перець — 1 шт.

помідор — 2 шт.

Перець чилі — 1 шт.

Сир — 300 г

кріп — 10 г

петрушка — 10 г

Чорний перець (мелений) — 2 г

базилік — 2 г

орегано — 1 г

м’ята — 1 г

кунжут — 25 г

Вершкове масло — 100 г

молоко — 1 л

Твердий сир — 50 г

Мускатний горіх — 2 г

білий перець — 2 г


Як приготувати


·  1. У великій мисці перемішайте яйця, воду і 180 мл олії, додайте 10 г солі. Висипати борошно і вимішують тісто до отримання однорідної консистенції.

·  2. Дрібними кубиками наріжте цибулю, на середній терці натріть моркву. Обсмажте овочі на сковороді.

·  3. У сковороду до моркви і цибулі додайте яловичий фарш і обсмажуйте його до напівготовності. У фарш додайте 15 г солі і поперчіть за смаком.

·  4. Кубиками наріжте помідори і болгарський перець. Подрібніть перець чилі.

·  5. Перемішайте овочі з сухим базиліком. У вас вийшла овочева начинка.

·  6. Сир змішайте з сухим орегано, сушеної м’ятою і дрібно нарізаною зеленню.

·  7. Тонким шаром розкачайте тісто, смужками викладайте начинку, чергуючи м’ясну, овочеву, м’ясну і сирну.

·  8. Загорніть тісто трубочками, відокремлюючи кожну трубочку один від одного за допомогою ножа, окремо покладіть м’ясні трубочки, окремо овочеві і окремо сирні, залиште між трубочками невеликі проміжки.

·  9. Візьміть 2 дека, застеліть їх пергаментом для випікання. Щоб вам було зручніше відрізнити трубочки з різними начинками, викладіть їх на листи окремо один від одного.

·  10. Надішліть листи в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте їх протягом 20 хвилин.

·  11. На дрібній тертці натріть сир. Обсмажте кунжут.

·  12. Щоб приготувати соус бешамель, в каструлі розтопіть вершкове масло, висипте туди 100 г борошна, додайте молоко, мускатний горіх, мелений білий перець і 5 г солі.

·  13. Чергуючи трубочки з різними начинками, викладіть їх пірамідою. Нижній шар — 8 трубочок, наступний — 7, далі — 5, потім — 4, потім — 3, а на самий верх — 1.

·  14. Всі верстви, крім самого верхнього, перемажьте соусом бешамель. Додайте в соус, що залишився тертий сир, перемішайте і змастіть їм всю гірку.

·  15. Посипте трубочки кунжутом і відправте закусочний торт в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

Шикарна «Монастирська хата» з м’ясом готова, подавайте пиріг теплим. Смачного! Поділіться рецептом цієї смакоти зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.