Молода картопля в духовці — Рецепт приготування

молода картопля в духовці рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 3
Овочі

Сезон молодої картоплі оголошується відкритим! Поспішайте насолодитися їм вдосталь, поки він ще доступний і корисний. У такому картоплі в рази менше крохмалю, ніж у старому. До речі, якщо його запекти, то він буде ще і низькокалорійним. До того ж страви з молодої картоплі такі смачні.

Сподіваємося, що аргументів достатньо, щоб ви вже найближчим часом приготували з цього овоча щось апетитне. Ми пропонуємо вам звернути увагу на цей рецепт!


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 500 г

Твердий сир – 50 г

Сметана – 3 ст. л.

Часник – 4 зуб.

Кріп – 1 пуч.

Соняшникова олія – 1 ч. л.

Пшеничне борошно – 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Очистіть картоплю і викладіть його в змащену маслом форму для запікання в один шар.

·  2 часник Пропустіть через прес, кріп дрібно наріжте.

·  3 В окремій мисці змішайте густу сметану, сіль, перець і борошно. Додайте кріп і часник.

·  4 Полийте молода картопля приготованим соусом і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, на півгодини.

·  5 Через 20 хвилин відкрийте духовку і посипте картоплю тертим сиром. Поставте блюдо назад в духовку. Готову картоплю під соусом, посипте зеленню.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.