Млинці з кабачків — Рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські Закуски Овочі

Млинці з кабачків — це ідеальний літній сніданок. Це блюдо вразить вас своєю легкістю, простотою приготування і, звичайно ж, смаком. Також це блюдо стане чудовим гарніром до м’ясних страв або страв з птиці.

«Зі Смаком» пропонує вам приготувати млинці з кабачків перевіреним на власному досвіді рецепті. Беріть рецепт на замітку і приступайте до приготування!


Інгредієнти для рецепта


Кабачок — 450 г

Яйце — 4 шт.

Пшеничне борошно — 350 г

Кефір — 300 мл

Соняшникова олія — 1 ст. л.

Сіль — 1 ч. л.

Петрушка — 2 ст. л.

Сода — 0,5 ст. л.


Як приготувати


·  1 Натріть на дрібній тертці кабачок і відіжміть з нього сік. Після цього додайте збиті яйця, кефір, подрібнену петрушку, посоліть і перемішайте масу.

·  2 Додайте борошна стільки, скільки буде потрібно для досить рідкого тіста.

·  3 Потім додайте рослинне масло, соду і перемішайте тісто. Залиште на 20 хвилин.

·  4 Розігрійте сковороду, змастіть її рослинним маслом і випікайте млинці з обох боків до золотистого кольору.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.