Млинці на мінеральній воді — рецепт приготування

Ніжні млинці з сіткою дрібних дірочок — улюблені гості на будь-якому столі: з варенням підійдуть до сніданку, з обсмаженими овочами, грибами або м’ясом — до вечері або як другу страву на обід.

Самі млинці замішують на молоці, кисляку і навіть пиво! Але сьогодні на порядку денному у «Зі Смаком» рецепт пісних рум’яних «сонечок». Готують їх без яєць і молочних компонентів. Навіть з такими обмеженнями, випічка виходить смачною, рум’яної і ажурною.


Інгредієнти для рецепта


Газована вода — 2 скл.

Пшеничне борошно — 1,5 скл.

цукор — 3 ст. л.

сіль — за смаком

сода — 0,25 ч. л.

Соняшникова олія — 4 ст. л.


Як приготувати


·  1. Борошно просійте, помішуючи, тонкою цівкою влийте газовану воду.

·  2. Додайте сіль, соду, цукор, добре перемішайте і дайте тісту постояти хвилин 20.

·  3. Влийте соняшникову олію і обсмажте млинці на сковороді з двох сторін. Якщо ваша сковорода з антипригарним покриттям, можна її не змащувати, а ось на чавунну краще крапнути трохи рослинного масла.

Кількість цукру регулюйте в залежності від начинки — трьох ложок буде досить для солодкого сиру або варення. А який ваш секрет смачних млинців? Діліться з нами і читачами в коментарях!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.