Млинці «Бездоганні» — Рецепт приготування

млинці «бездоганні» рецепт приготування

Тип:
Сніданки
Час:
70 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 10
Вегетаріанські Випічка

Млинці — це їжа, яку люблять практично у всіх країнах світу. Наприклад, німці і французи воліють тонкі млинці з начинкою. Англійці традиційно посипають млинці цукром і поливають лимонним соком, а потім закочують в трубочки. Деякі додають в млинцеве тісто ель і солодову муку. Американці люблять пишні панкейкі…

У слов’ян також існують улюблені і традиційні способи приготування млинців. Сьогодні ми підготували для вас один з них — приголомшливий рецепт млинців «Бездоганні». До речі, вони вдаються навіть новачкам!


Інгредієнти для рецепта


Вода — 1,5 скл.

Молоко — 1,5 скл.

Яйце — 2 шт.

Пшеничне борошно — 1,5 скл.

Вершкове масло — 1,5 ст. л.

Цукор — 1,5 ст. л.

Сіль — 0,5 ч. л.

Ванілін — 10 г


Як приготувати


·  1 Збийте яйця з цукром. Додайте сіль і ванілін.

·  2 Продовжуючи збивати, влийте молоко і поступово всипте просіяне борошно.

·  3 Не припиняючи збивати суміш, додайте розтоплене вершкове масло, а потім влийте окріп тонкою цівкою.

·  4 Накрийте миску харчовою плівкою і відставте млинці на півгодини.

·  5 По закінченні часу набирайте порцію тіста і виливайте на добре розігріту сковороду, змащену тим, чим ви зазвичай готуєте, — вершковим, рослинним маслом або смальцем. Почекайте 1-2 хвилини, а потім переверніть млинець на іншу сторону.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.