Млинцевий торт Рецепт приготування

млинцевий торт рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 6
Курка

Торт з млинців — закуска для святкового столу, але навіщо чекати особливого приводу, коли хочеться побалувати себе чимось незвичайним? Подати це живильна ласощі можна до вечері, а якщо залишиться (що малоймовірно), то і до сніданку.

Приготування досить нехитре: готові млинці слід перемазати паштетом з курячої печінки. Якою ж ніжною і соковитою виходить ця закуска, особливо після того, як трохи потомитися в духовці і покриється сирною скоринкою!


Інгредієнти для рецепта


Яйце – 1 шт.

Молоко – 700 мл

Сіль – 0,5 ч. л.

Цукор – 1 ст. л.

Пшеничне борошно – 1,5 скл.

Сода – 0,5 ч. л.

Печінка куряча – 800 г

Цибуля – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Соняшникова олія – 20 мл

Твердий сир – 100 г


Як приготувати


·  1 За допомогою міксера змішати яйце, 0,25 ч. л. солі, цукор, 500 мл молока, борошно і соду. З отриманого тесту спечіть млинці.

·  2 Вимийте печінку і крупно наріжте. На сковороді розігрійте олію, тушкуйте печінку протягом 2-3 хвилин.

·  3 Цибулю подрібнити, моркву натріть на крупній тертці. Надішліть овочі на сковороду до печінки, перемішайте і тушкуйте протягом 15-20 хвилин під закритою кришкою.

·  4 Готову печінку посоліть залишилася сіллю, пропустіть через м’ясорубку, влийте молоко, що залишилося.

·  5 Тепер складіть торт. Перший і останній шар млинців слід змастити сметаною, інші шари змастіть печінковим паштетом.

·  6 Натріть сир і посипте їм торт. Відправте його в духовку, розігріту до 160 градусів на 15 хвилин. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.