Мішечки з листкового тіста – рецепт приготування

Ці мішечки виходять дуже смачними і ошатними, тому вони ідеально підходять для свят. До того ж блюдо не вимагає якихось зайвих маніпуляцій.

Начинку для економії часу можна приготувати з вечора, а перед подачею загорнути в тісто і запекти. Листкове тісто готується швидко. Залишається тільки подати на стіл!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 300 г

печериці – 300 г

Цибуля – 2 шт.

Листкове тісто – 500 г

Твердий сир – 100 г

Соняшникова олія – 3 ст. л.

каррі – за смаком

паприка – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком

зелень – за смаком


Як приготувати


·1 Наріжте м’ясо невеликими шматочками. Обсмажте на олії. Вимиті гриби наріжте слайсами і теж обсмажте. Очищений дрібно нарізану цибулю обсмажте, щоб він став прозорим, але не підрум’яниться.

·2 Промийте зелень, обсушити паперовим або бавовняним рушником і подрібніть. Крупно натріть сир. З’єднайте всі компоненти, посоліть і добре перемішайте.

·3 Поверніть тісто в рулон, поріжте на шматочки і розкачайте кожен в кружечок товщиною 4-5 мм. Розподіліть посередині кожного кружечка начинку і зберіть краю, щоб вийшов мішечок, закріпіть для надійності зубочисткою. Оберніть кожен зеленню, немов стрічкою. Можете використовувати для цього смужку сулугуні.

·4 Застелите пергамент на деко, перемістіть на нього мішечки. Змастіть збитим яйцем і запікайте при 180 градусах протягом 20-25 хвилин, поки тісто не придбає красивий рум’яний відтінок.

Подавайте гарячими, прикрасивши зеленню, зі свіжими овочами. Прикрашайте святковий стіл і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.