Мішечки з листкового тіста – рецепт приготування

Мішечки з листкового тіста

Ці мішечки виходять дуже смачними і ошатними, тому вони ідеально підходять для свят. До того ж блюдо не вимагає якихось зайвих маніпуляцій.

Начинку, для економії часу, можна приготувати з вечора, а перед подачею, загорнути в тісто і запекти. Листкове тісто готується швидко. Залишається тільки подати на стіл!

Інгредієнти для рецепта

  • Куряче філе – 300 г
  • Печериці – 300 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Листкове тісто – 500 г
  • Твердий сир – 100 г
  • Соняшникова олія – 3 ст. л.
  • Каррі – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком

Як приготувати

1) Наріжте м’ясо невеликими шматочками. Обсмажте на олії. Вимиті гриби наріжте слайсами і теж обсмажте. Очищену дрібно нарізану цибулю обсмажте, щоб вона стала прозорою, але не підрум’янилася.

2) Промийте зелень, обсушіть паперовим або бавовняним рушником і подрібніть. Крупно натріть сир. З’єднайте всі компоненти, посоліть і добре перемішайте.

3) Розверніть тісто, поріжте на шматочки і розкачайте кожен в кружечок товщиною 4-5 мм. Розподіліть посередині кожного кружечка начинку і зберіть края, щоб вийшов мішечок, закріпіть для надійності зубочисткою. Оберніть кожен зеленню, немов стрічкою. Можете використовувати для цього смужку сулугуні.

4) Застеліть пергамент на деко, перемістіть на нього мішечки. Змастіть збитим яйцем і запікайте при 180 градусах протягом 20-25 хвилин, поки тісто не набуде красивий рум’яний відтінок.

Подавайте гарячими, прикрасивши зеленню, зі свіжими овочами. Прикрашайте святковий стіл і діліться рецептом з друзями!

Мішечки з листкового тіста – рецепт приготування покроковий з фото дивись у відео нижче:

 

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.