Мідії з чорносливу – рецепт приготування

Зовсім скоро настануть свята, і кожна господиня буде ламати голову, чим би здивувати сім’ю і гостей. А чи знаєте ви, що це можна зробити без екзотичних продуктів і суперскладних технік?

Ця закусочка з чорносливу з вигляду нагадує мідії, але готується набагато простіше, ніж ці морські мешканці. А якщо ви не любите морепродукти, то така закуска тим більше вам сподобається!


Інгредієнти для рецепта


зелень – 1 Пуч.

Твердий сир – 100 г

яйце – 2 шт.

часник – 2 зуб.

Грецькі горіхи – 50 г

майонез – 2 ст. л.

чорнослив – 300 г


Як приготувати


·1 Обсмажте горіхи на деку або сухий сковорідці. Злегка остудіть і подрібніть в блендері, а якщо у вас немає цього девайса – перекладіть в пакет або накрийте рушником і пройдіться по ним качалкою.

·2 Відваріть яйця, охолодіть проточною водою, очистіть. Відокремте жовтки і подрібніть виделкою, а білки відкладіть для інших страв.

·3 Промийте і просушіть зелень, подрібніть. Натріть сир на дрібній тертці. З’єднайте із зеленню, горіхами і жовтком.

·4 Роздавите часник в ту ж ємність, додайте майонез. Гарненько перемішайте.

·5 Промийте чорнослив і залийте окропом на 5 хвилин. Злийте воду, розріжте кожен сухофрукт до середини, розсуньте краю, щоб плід нагадував розкриту мідію.

·6 Заповніть начинкою, викладіть на салатні листя. Прикрасьте часточками помідорів і шматочками болгарського перцю.

Подавайте разом з іншими святковими салатами, нарізкою, домашнім хлібом… Насолоджуйтеся святом і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.