Медовик без масла — Рецепт приготування

медовик без масла рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Випічка Та Десерти Торти

Медовий торт — чудовий варіант для сімейних свят. Його плюс в тому, що для нього можна вибрати крем на свій смак.

Багато хто не ризикують їсти медівник, так як в оригінальному рецепті є багато вершкового масла. Але ми пропонуємо вам рецепт, в якому цей інгредієнт відсутня. Торт при цьому не стане дієтичним, але і сильно не зашкодить фігурі. Обов’язково побалую себе!


Інгредієнти для рецепта


Яйце — 3 шт.

Цукор — 2 скл.

Мед — 3 ст. л.

Сода — 1 ч. л.

Пшеничне борошно — 3 скл.

Сметана — 0,5 л


Як приготувати


·  1 Змішайте яйця, 1 ст. цукру і мед. Поставте суміш на маленький вогонь. Варіть до розчинення цукру і отримання рідкої маси, при цьому потрібно постійно помішувати.

·  2 Додайте соду. Добре перемішайте. Всипте борошно. Замісіть тісто, яке буде липнути до рук.

·  3 Розділіть тісто на 5-8 частин. Розкачати кожну частину в корж товщиною 0,5 см і присипте борошном. Наколіть виделкою. Випікайте коржі в розігрітій до 220 °C духовці 5-7 хвилин.

·  4 Надайте коржам форму. Зріжте зайве, але не викидайте.

·  5 Приготуйте крем: збийте міксером жирну сметану з 1 ст. цукру.

·  6 Зберіть торт, промазуючи коржі кремом. Змастіть торт зверху кремом. Посипте покрішеними обрізками. Надішліть торт в холодильник на ніч, щоб він добре просочився.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.