Медове дріжджове тісто – рецепт приготування

Дріжджове тісто – одне з найпопулярніших. Якщо правильно його замісити, випічка виходить м’якою і повітряної. Ми пропонуємо додати в тісто мед.

А далі вже що вашій душі завгодно! Додасте родзинки – вийдуть смачні булочки, загорнете в тісто повидло – ось вам і рогалики. Безпрограшний варіант!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 700 г

молоко – 300 мл

цукор – 75 г

мед – 3 ст. л.

дріжджі – 20 г

сіль – 0,5 ч. л.

ваніль – 0,25 ч. л.

Вершкове масло – 70 мл


Як приготувати


·1 Розведіть дріжджі з 1 ст. л цукру в 1 ст. л. води.

·2 Просійте борошно. Замісити тісто, долив молоко (можете замінити його на воду) і додавши дріжджову суміш.

·3 Додайте залишилися інгредієнти і вимісити м’яке тісто. Якщо дуже липке, додайте ще кілька ложок борошна. Накрийте серветкою і залиште в теплому місці розтаюватися 1,5-2,5 години. Обімніть тісто 2 рази.

·4 Коли тісто збільшиться в 2,5-3 рази, сформуйте з нього вироби.

Тепер залишається тільки дочекатися, коли пиріжки спечуть, і з’їсти їх з чаєм, кавою або молоком. Насолоджуйтесь ароматної випічкою і діліться рецептом цього чудового тесту з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.