Марокканський морквяний салат — Рецепт приготування

марокканський морквяний салат рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
15 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 3
Вегетаріанські Закуски Овочі, Салати

Існує відразу кілька причин полюбити цей салат зі свіжої моркви. По-перше, він дійсно дуже смачний. Лимонний соус, терпкі і пряні спеції перетворюють моркву щось приголомшливе. Солодкий родзинки, солоний сир фета… Це поєднання продуктів подарує вам неперевершену палітру смакових відчуттів!

Ще один величезний плюс цієї страви в тому, що салат виходить легким і освіжаючим. Сир фета надає йому особливу вишуканість. Продукти, які входять до складу салату, зміцнюють імунітет і насичують організм вітамінами, тому його особливо корисно їсти навесні і восени. За бажанням родзинки можна замінити смородиною. У салат також іноді додають мед і апельсини.


Інгредієнти для рецепта


Морква – 5 шт.

Червоний цибулю – 1 шт.

Петрушка – 1 пуч.

Оливкова олія – 3 ст. л.

Лимонний сік – 30 мл

Кумін – 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 1 трісок.

Ізюм – 2 ст. л.

Сир фета – 300 г

Часник – 1 зуб.

Коріандр – 1 трісок.


Як приготувати


·  1 Змішайте лимонний сік з оливковою олією, додайте перець, кумін, коріандр і часник.

·  2 Дрібно наріжте або натріть моркву. Червоний цибулю наріжте кільцями. Додайте родзинки, подрібнену петрушку, сир фета.

·  3 Полийте салат лимонної заправкою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.