Мармуровий кекс — Рецепт приготування

мармуровий кекс рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Вегетаріанські Випічка, Десерти Дитячі страви Мультиварка

Що може бути смачніше пишного бісквіту з шоколадом! Випікається він недовго, виходить м’який і солодкий на смак, а ще майже завжди в холодильнику є інгредієнти для його приготування. Бісквітні тістечка, кекси і торти — відмінні варіанти ласощі на швидку руку.

Мармуровий кекс — справжній витвір мистецтва: завдяки нехитрому трюку такий десерт виглядає ефектніше торта.Прошарок з шоколаду якнайкраще доповнює вершковий бісквіт, а який аромат… Дуже рекомендуємо спекти!Подавайте випічку з будь-яким джемом або варенням, особливо добре вона поєднується з полуничним.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 250 г

Вершки — 300 мл

Яйце — 4 шт.

Цукор — 160 г

Сода — 0,5 ч. л.

Оцет — 0,5 ч. л.

Чорний шоколад — 100 г

Вершкове масло — 10 г


Як приготувати


·  1 Для початку розтопіть на водяній бані шоколад.

·  2 Збийте вершки з цукром, потім додати яйця, соду, гашену оцтом, і борошно. Продовжуйте збивати до отримання тесту з консистенцією сметани.

·  3 Змастіть форму для запікання олією, вилийте в неї половину тіста, потім половину шоколаду і знову тісто.

·  4 Залишився шоколад вилийте у форму і перемішайте вилкою з тестом, малюючи спіралі.

·  5 Випікайте десерт протягом 40 хвилин при 180 градусах.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.