Маринований лук — Рецепт приготування

маринований лук рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
25 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Веганські Вегетаріанські Закуски Овочі

Ріпчасту цибулю в сирому вигляді додають в багато страви, часто в салати. Ось тільки гострий смак і різкий запах цього пікантного овоча до вподоби не всім. Звичайно, солодкий цибулька з легкою гіркуватістю надає салатів і закусок гостроти, але що робити, якщо вам попався занадто гіркий сорт?

Існує простий і перевірений спосіб замаринувати цибулю перед додаванням в основне блюдо. Після такої обробки цибулю можна навіть використовувати як самостійну закуску, підходить до м’яса, вареним овочам і просто до хліба.Ароматний, хрусткий і солодкуватий цибулька змінить ваше ставлення до цього овочу.

Оцет використовуйте 9%-й, а воду попередньо прокип’ятіть і остудіть. Слід врахувати, що червоний і білий лук маринують окремо.


Інгредієнти для рецепта


Цибуля – 3 шт.

Вода – 1 скл.

Оцет – 4 ст. л.

Цукор – 1 ст. л.

Сіль – 1 ч. л.


Як приготувати


·  1 Цибулю наріжте кільцями або півкільцями.

·  2 Змішайте воду, оцет, сіль і цукор.

·  3 Залийте цибулю маринадом і залиште на 20 хвилин.

·  4 Злийте маринад — лук готовий до вживання.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.