Мариновані яйця по-пьемонтски — Рецепт приготування

мариновані яйця по пьемонтски рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
10 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 3
Вегетаріанські Закуски

П’ємонт — це мало відомий туристами регіон Італії з мальовничими пагорбами і виноградними угіддями. Всі гурмани світи для гастрономічного відпочинку вибирають саме ці місця.

Трюфелі, фундук, шоколад і популярні вина з П’ємонту мають величезну славу у всьому світі. Саме в цьому місці зародився рух slow food (повільна їжа), противостоящее системі швидкого харчування. Воно спрямоване на збереження традицій національної кухні та підтримання неспішного застілля.

Ми вирішили поділитися з вами оригінальним рецептом яєць пьемонтски. Сказати, що це смачно — нічого не сказати!


Інгредієнти для рецепта


Яйце – 6 шт.

Петрушка – 250 г

Часник – 4 зуб.

Томатна паста – 4 ст. л.

Анчоуси – 80 г

Оливкова олія – 500 мл

Оцет – 2 ст. л.

Перець чилі – 1 шт.

Цукор – 1 ч. л.


Як приготувати


·  1 Дрібно наріжте петрушку, часник і анчоуси. Анчоуси можна замінити кількою пряного засолу.

·  2 Викладіть в миску нарізані інгредієнти, а також перець чилі. Всипте цукор. Додайте томатну пасту, оцет і оливкове масло. Збийте суміш віночком.

·  3 Покладіть варені обчищені яйця в банку, залийте маринадом. Накрийте кришкою. Поставте в холодне місце на 8 годин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.