Мариновані сливи з часником — Рецепт приготування

мариновані сливи з часником рецепт приготуванняТип: Закуски
Час: 60 хвилин
Складність: Складно
Порцій: 5
Категорія: Веганські, Вегетаріанські, Заготовки, Закуски

Дуже смачним і багатьма улюбленим фруктом є слива. Але, на жаль, багато ви її не з’їсте.

Особливо популярна маринована слива. Вона є відмінним гарніром до будь-яких страв, так як надає їм пікантності. Та й до алкогольних напоїв це прекрасне доповнення. Скажіть «ні» банальним помідорам у власному соку на Новий рік. Подайте нереально апетитні мариновані сливи!

Інгредієнти для рецепта

  • Слив – 2 кг
  • Часник – 16 зуб.
  • Вода – 750 мл
  • Цукор – 300 г
  • Оцет – 100 мл
  • Гвоздика – 3 шт.
  • Чорний перець (горошком) – 6 шт.

Як приготувати

·  1) Підготуйте сливи. Вони повинні бути не переспілі і злегка жорсткі. Вимийте їх і видаліть кісточки. Краще зробіть надріз збоку, але до кінця не дорізайте. Вставьте замість кісточок невеликий зубчик часнику.

·  2) Поставте каструлю з водою на вогонь і доведіть її до кипіння. Додайте гвоздику, перець, цукор та кухонний 9%-ний оцет. Проваріть маринад 2 хвилини.

·  3) Простерилізуйте банки. Викладіть в них підготовлені сливи. Залийте їх киплячим маринадом до верху.

·  4) Дайте постояти сливам годину. Після закінчення часу акуратно злийте маринад назад в каструлю.

·  5) Закип’ятіть маринад знову. Повторно залийте їм сливи. Тепер залиште їх на ніч.

·  6) Зранку знову злийте маринад в каструлю. Доведіть до кипіння.

·  7) І ось в останній раз розлийте маринад по банках. Відразу ж загорніть кришками.

·  8) Банки переверніть догори дном. Загорніть у ковдру і дайте охолонути.

Мариновані сливи з часником — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.