Мариновані сливи з часником — Рецепт приготування

мариновані сливи з часником рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 5
Веганські Вегетаріанські Заготовки Закуски

Дуже смачним і багатьма улюбленим фруктом є зливу. Але, на жаль, багато її не з’їси. А ось домашні заготовки, пироги і напої — це завжди актуальне і затребуване.

Особливо популярна маринована зливу. Вона є відмінним гарніром до будь-яких страв, так як надає їм пікантності. Та й до алкогольних напоїв це прекрасне доповнення. Скажіть «ні» банальним помідорів у власному соку на Новий рік.Подайте нереально апетитні мариновані сливи!


Інгредієнти для рецепта


Зливу – 2 кг

Часник – 16 зуб.

Вода – 750 мл

Цукор – 300 г

Оцет – 100 мл

Гвоздика – 3 шт.

Чорний перець (горошком) – 6 шт.


Як приготувати


·  1 Підготуйте сливи. Вони повинні бути не переспілі і злегка жорсткі. Вимийте їх і видаліть кісточки. Краще зробіть надріз збоку, але до кінця не дорізайте. Вставити в кожну замість кісточки невеликий зубчик часнику.

·  2 Поставте каструлю з водою на вогонь і доведіть її до кипіння. Додайте гвоздику, перець, цукор та кухонна 9%-ний оцет. Проваріть маринад 2 хвилини.

·  3 Стерилізуйте банки. Викладіть в них підготовлені сливи. Залийте їх киплячим маринадом до верху.

·  4 Дайте постояти годину. Після закінчення часу акуратно злийте маринад назад в каструлю.

·  5 Закип’ятіть маринад знову. Повторно залийте їм сливи. Тепер залиште їх на ніч.

·  6 З ранку знову злийте маринад в каструлю. Доведіть до кипіння.

·  7 І ось в останній раз розлийте маринад по банках. Відразу ж загорніть кришками.

·  8 банки Переверніть догори дном. Загорніть у ковдру і дайте охолонути.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.