Мариновані печериці по-корейськи – рецепт приготування

Мариновані печериці по-корейськи – рецепт приготування

Що може бути смачніше взимку, ніж мариновані гриби? Рідкісний святковий стіл в наших краях обходиться без них. Іноді їх додають в різні страви для смаку, але найчастіше їдять, як закуску.

Думаєте, чи варто готувати? Однозначно так! Ці гриби обійдуться вам в 2 рази дешевше, ніж магазинні, а ще вони будуть в 3 рази смачніше. Головне для господинь – час приготування. Пара хвилин – і ви вільні!

 

Інгредієнти для рецепта

 

печериці – 500 г

морква – 0,25 шт.

часник – 5 зуб.

сіль – 1,5 ч. л.

цукор – 1 ст. л.

вода – 250 мл

Соєвий соус – 2 ст. л.

перець духмяний – 3 шт.

Чорний перець (горошком) – 6 шт.

Лавровий лист – 1 шт.

коріандр – 2 щеп.

кунжут – 1,5 ч. л.

Соняшникова олія – 50 мл

оцет – 2 ст. л.

петрушка – за смаком

кріп – за смаком

 

Як приготувати

 

    • Очистіть і помийте гриби. Помістіть їх в каструлю з киплячою водою. Додайте лавровий лист. Варіть 5 хвилин. Злийте воду.

 

    • Приготуйте маринад. У 50 мл гарячої води розчиніть сіль і цукор, додайте 200 мл холодної кип’яченої води, оцет, соєвий соус і рослинне масло.

 

    • Покладіть в маринад очищений і подрібнений часник, нарізану зелень, запашний і чорний перець, коріандр, обсмажене на сухій сковороді насіння кунжуту.

 

  • Замаринуйте печериці з морквою і залиште на ніч в холодильнику.

Діліться цим чудовим рецептом з ідеальним співвідношенням інгредієнтів для маринаду. До речі, любителі пікантного смаку можуть додати болгарський перець. Якщо ви приготували дуже багато маринованих грибів, то обов’язково зберігайте їх у холодильнику.

 

Мариновані печериці по-корейськи – Відео:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.