Мариновані огірки з оцтом — Рецепт приготування

мариновані огірки з оцтом рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Веганські Вегетаріанські Заготовки Овочі

У розпал літнього сезону ми не могли не опублікувати класичний рецепт маринованих огірків. Саме таким способом користується більшість господинь, які перейняли досвід ще своїх мам і бабусь. Ці хрусткі огірочки довго зберігаються, а банки не здуваються і не вибухають.

Стійкість в заготівлях забезпечує оцтовий маринад, який надає закускам кислинку і приємний оливковий колір. Часто в огірки, заготовлені на зиму, додають есенцію, але нам буде необхідний 9%-й оцет. Рецепт розрахований на одну 3-літрову банку.

 

Інгредієнти для рецепта

 

Огірки – 1,8 кг

Парасольки кропу – 2 шт.

Листя хрону – 1 шт.

Часник – 4 зуб.

Чорний перець (горошком) – 7 шт.

Листя смородини – 2 шт.

Цукор – 6 ч. л.

Сіль – 3 ч. л.

Оцет – 5 ст. л.

 

Як приготувати

 

·  1 Викладіть на дно банки листя хрону, смородини, парасольки кропу. Зубчики часнику розрізати на 2 або 4 частини, відправте банку, додайте горошини перцю.

·  2 Додайте сіль, цукор і оцет, утрамбуйте в банку огірки і залийте холодною водою.

·  3 Помістіть банку з кришкою (поки ще не загорнену) в каструлю з холодною водою і поставте на вогонь. Після закипання почекайте 2-3 хвилини і закатайте банку.

·  4 Банки переверніть і укутайте до охолодження.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.