Мариновані огірки у власному соку — Рецепт приготування

мариновані огірки у власному соку рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 9
Веганські Вегетаріанські Заготовки

Що ж робити з великими огірками нестандартної форми? Викинути шкода, свіжих салатів вже об’їлися, а засукати — в банку не влізуть. Ось тут-то вам на допомогу і прийде рецепт маринованих нарізаних огірків.

Ще один важливий плюс такої заготовки — огірочки маринуються у власному соку і залишаються ароматними, хрустким, апетитними на вигляд. Закочувати шматочки огірків краще в півлітрових банках: 4 кг овочів вийде 9 баночок.


Інгредієнти для рецепта


Огірки – 4 кг

Петрушка – 0,5 пуч.

Кріп – 1 пуч.

Соняшникова олія – 200 мл

Оцет – 1 скл.

Сіль – 80 г

Цукор – 1 скл.

Чорний перець (мелений) – 1 ч. л.

Часник – 1 шт.


Як приготувати


·  1 Огірки добре помийте, обріжте хвостики. Великі розріжте спочатку вздовж, а потім поперек на 4-8 частин залежно від розміру.

·  2 Складіть огірки в підходящу ємність і додайте масло, 9%-й оцет, цукор, сіль і перець. Дрібно наріжте зелень, часник і відправте до огірків. Перемішайте, залиште маринуватися на 4-6 годин. Воду додавати не треба: огірки пустять досить багато соку.

·  3 Стерилізуйте банки (можна в мікрохвильовій печі), укладіть в них огірочки, залийте соком, що виділився.Накрийте банки металевими кришками і відправте в каструлю з киплячою водою, стерилізують на повільному вогні протягом 20 хвилин і можете закочувати.

·  4 Заготівлі переверніть і укутайте до охолодження.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.