Мариновані огірки у власному соку — Рецепт приготування

мариновані огірки у власному соку рецепт приготуванняТип: Закуски
Час: 60 хвилин
Складність: Середньо
Порцій: 9
Категорія: Веганські, Вегетаріанські, Заготовки

Що робити з великими огірками нестандартної форми? Викинути шкода, свіжих салатів вже об’їлися, а закатати — в банку не влізуть, тому що великі. Ось тут-то вам на допомогу і прийде рецепт маринованих нарізаних огірків.

Ще один важливий плюс такої заготовки — огірочки маринуються у власному соку і залишаються ароматними, хрустким, апетитними на вигляд. Закатувати шматочки огірків краще в півлітрових банках: з 4 кг овочів вийде 9 баночок.

Інгредієнти для рецепта

  • Огірки – 4 кг
  • Петрушка – 0,5 пуч.
  • Кріп – 1 пуч.
  • Соняшникова олія – 200 мл
  • Оцет – 1 скл.
  • Сіль – 80 г
  • Цукор – 1 скл.
  • Чорний перець (мелений) – 1 ч. л.
  • Часник – 1 шт.

Як приготувати

·  1) Огірки добре помийте, обріжте хвостики. Великі розріжте спочатку вздовж, а потім поперек на 4-8 частин залежно від розміру.

·  2) Складіть огірки в підходящу ємність і додайте масло, 9%-й оцет, цукор, сіль і перець. Дрібно наріжте зелень, часник і покладіть до огірків. Перемішайте, залиште маринуватися на 4-6 годин. Воду додавати не треба: огірки пустять досить багато соку.

·  3) Стерилізуйте банки (можна в мікрохвильовій печі), укладіть в них огірочки, залийте соком, що виділився. Накрийте банки металевими кришками і відправте в каструлю з киплячою водою. Банки стерилізують на повільному вогні протягом 20 хвилин, а потім ви можете закатувати.

·  4) Заготівлі переверніть і укутайте до охолодження.

Мариновані огірки у власному соку — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.