Мариновані огірки — Рецепт приготування

мариновані огірки рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Веганські Вегетаріанські Дитячі страви Заготовки Закуски Овочі

Мариновані огірочки з приємною кислинкою люблять багато хто, але столовий оцет, використовуваний в маринаді можна вживати не всім, а дітям і зовсім небажано. Існує відмінна альтернатива оцтовому маринаду. «Зі Смаком» з радістю поділиться таким корисним рецептом.

Спробуйте замаринувати огірки в яблучному соку: вони вийдуть хрусткі, солодкуваті, але з кислинкою. Спеції та зелень можете взяти на свій смак, використовуючи свої фірмові.
Рецепт розрахований на одну трилітрову банку.


Інгредієнти для рецепта


Огірки – 2 кг

Яблуко – 4 кг

Часник – 2 зуб.

Сіль – 1 ст. л.

Цукор – 2 ст. л.

Листя вишні – по смаку

Листя смородини – по смаку

Листя хрону – по смаку

Яблучний оцет – 1 ст. л.

Лавровий лист – 1 шт.

Кріп – 1 шт.


Як приготувати


·  1 видавіть сік З яблук. Вам знадобиться літр, тому кількість плодів може змінюватись.

·  2 Огірки залийте водою і залиште мокнути протягом 2 годин.

·  3 На дно банки покладіть листя вишні, смородини, хрону, парасолька кропу, додайте лавровий лист, часник.

·  4 Викладайте огірки в банку, добре утрамбовуючи. Залийте окропом і залиште на 10 хвилин.

·  5 У яблучний сік додайте сіль і цукор, поставте на вогонь, доведіть до кипіння. Піну, що з’явилася на соку, необхідно зняти.

·  6 Вилийте воду з банки. Додайте яблучний оцет, залийте гарячим соком і закатайте.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.