Мариновані кабачки швидкого приготування — рецепт приготування

У сезон кабачків хочеться приготувати якомога більше блюд з цим корисним, дієтичним і при цьому найдешевшим овочем. Заготовки на зиму ще попереду, а поки пропонуємо випробувати рецепт швидкої закуски з молодих кабачків. Повірте, це блюдо миттєвого поїдання!

Використовуйте молоді овочі невеликого розміру: так зручніше буде різати і шкірку знімати не потрібно. Якщо у вас немає овочерізки, за допомогою якої можна нарізати кабачки тонкими слайсами, підійде терка для моркви по-корейськи. Вийде не менше красиво!


Інгредієнти для рецепта


кабачок — 3 шт.

часник — 2 зуб.

Чорний перець (горошком) — 3 шт.

сіль — 1 ч. л.

цукор — 1 ст. л.

Яблучний оцет — 3 ст. л.

вода — 1,5 скл.

Соняшникова олія — 2 ст. л.

Гарбузове насіння — 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Кабачки наріжте тонкими пластинами і помістіть в глибоку миску. Гарбузове насіння підсмажте на сухій сковороді.

·  2. Приготуйте маринад. Воду налийте в каструлю, додайте подрібнений часник, горошини перцю, сіль, цукор і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, зніміть з плити, влийте оцет.

·  3. Гарячим маринадом залийте кабачки і залиште остигати.

·  4. З кабачків злийте маринад, заправте маслом і посипте гарбузовим насінням. Закуска готова!

Мариновані кабачки відмінно доповнять будь-який гарнір, стануть фішкою літнього застілля. Плюси цієї пікантної закуски очевидні: швидке приготування, освіжаючий смак, оригінальний зовнішній вигляд.Гарбузове насіння — родзинка частування. Приготуйте при нагоді — не пошкодуєте! І не забудьте розповісти друзям про враження.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.