Мариновані баклажани — Рецепт приготування

мариновані баклажани рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
80 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Веганські Вегетаріанські Заготовки Овочі

Одним з найбільш корисних овочів є баклажан. Саме його включають в свій раціон люди з хворобами серця, нирок, печінки, а також тих, що худнуть, так як він низькокалорійний.

Страви з баклажанів здатні прикрасити будь-який гарнір, а також можуть бути самостійним частуванням. Навіть якщо вам не дуже подобається цей овоч, ви з’їсте страву за опрацьованим нами рецептом за милу душу. Увага: дуже смачні мариновані баклажани швидкого приготування!


Інгредієнти для рецепта


Баклажан – 3 шт.

Часник – 5 зуб.

Болгарський перець – 4 шт.

Оцет – 0,3 скл.

Вода – 0,75 скл.

Соняшникова олія – 3 ст. л.

Зелень – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Наріжте баклажани кільцями, покладіть їх у воду, посоліть і залиште на півгодини. Злийте воду й обсушити овочі на паперовій серветці. Потім обсмажте на соняшниковій олії.

·  2 Перець промийте, висушіть і печіть у духовці прямо на решітці при 200 градусах приблизно 40 хвилин. Остудіть, а після перець очистіть і наріжте його кубиками.

·  3 Змішайте перець з часником, пропущеним через прес. Додайте нарізану зелень, сіль і мелений чорний перець.

·  4 Викладіть в банку овочі шарами. Змішайте воду, оцет і сіль. Влийте цей маринад в банку. Закрийте її кришкою і відправте в холодильник на добу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.