Маринована скумбрія — Рецепт приготування

маринована скумбрія рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 8
Заготовки Закуски Риба

Маринована скумбрія відноситься до холодних закусок, які подають як на свята, так і у звичайні дні. Зрозуміло, сьогодні таку рибу можна купити в будь-якому супермаркеті, але набагато смачніше і корисніше приготувати її своїми руками. Тим більше що це не так складно, як може здатися!

Чому для цього рецепта ми вибрали саме скумбрію? Ця корисна риба не накопичує токсини, володіє багатим смаком і незамінні омега-3 жирними кислотами, а коштує відносно недорого.

Невелика порада для тих, хто розморожує рибу: для початку оберніть її в пергамент, помістіть в миску і залиште в холодильнику на 12 годин. Можна також використовувати заморожену рибу, промивши, очистивши і нарізавши її шматочками.


Інгредієнти для рецепта


Скумбрія – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Вода – 500 мл

Сіль – 2,5 ст. л.

Цукор – 1,5 ст. л.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Чорний перець (горошком) – 15 шт.

Гвоздика – 6 шт.

Лавровий лист – 5 шт.


Як приготувати


·  1 Для початку підготуйте скумбрію: видаліть голову, нутрощі, промийте і наріжте рибу.

·  2 Візьміть банку і покладіть туди шарами цибулю і шматочки риби, додаючи гвоздику, перець горошком і лавровий лист.

·  3 Закип’ятіть воду, додайте туди соняшникова олія, цукор і сіль. Коли вода охолоне, залийте нею рибу.

·  4 Накрийте банку кришкою і відправте в холодильник. Через добу риба готова.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.