Маринована мойва – рецепт приготування

Бувають же моменти, коли пристрасть як хочеться маринованої риби. Прямо тут і зараз. З шматочком житнього хліба або картоплею в мундирі – взагалі романтика! З такої нагоди пропонуємо маринувати рибу самостійно, адже з магазинної як пощастить: можна свіжу купити, а можна і на прострочення натрапити.

Свіжоморожена мойва – ідеальний кандидат для домашніх експериментів. Ціна на неї не кусається, риба ретельної чистки не вимагає, виходить смачною, готується легко, з’їдається – теж. Через 2 дні можна сміливо пригощати сім’ю і гостей, а якщо любите рибу слабкого засолу, то пробу знімати можете вже через 24 години.


Інгредієнти для рецепта


мойва – 600 г

сіль – 20 г

цукор – 7 г

Лавровий лист – 3 шт.

гвоздика – 3 шт.

Чорний перець (горошком) – 8 шт.

Яблучний оцет – 2 ст. л.

Цибуля – 50 г

вода – 400 мл


Як приготувати


·1 Мойву необхідно розморозити в холодній воді, промийте, видаліть голови і нутрощі. Очищену цибулю наріжте тонкими півкільцями.

·2 В окремий посуд влийте воду, всипте всі спеції, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Після цього вогонь вимкніть, а маринад залиште остуджувати.

·3 В закривається ємність викладіть мойву і цибулю, перемішайте. Влийте маринад, потім оцет, ще раз перемішайте, укупорьте і відправте в холодильник на 48 годин.

Мариновану мойву подавайте, полив ароматним нерафінованою соняшниковою олією, ідеально з запеченою картоплею. Поділіться рецептом приговлення цієї душевної закуски з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.