Маринована капуста з болгарським перцем — Рецепт приготування

маринована капуста з болгарським перцем рецепт приготуванняТип: Закуски
Час: 40 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 4
Категорія: Веганські, Вегетаріанські, Заготовки, Овочі

Цей вітамінний салатик — чудова варіація на тему маринованої капусти. Всього пара додаткових інгредієнтів — і виходить страва, яка кардинально відрізняється від класичного варіанту.

Родзинка салату, звичайно ж, в ароматному болгарському перці. Промариновавшись, він повністю розкриває свій аромат, додаючи солодку нотку і особливу пікантність страві. Спробувавши таку капусту одного разу, ви будете маринувати її тільки так!

Інгредієнти для рецепта

  • Капуста білоголова – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Морква – 2 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Вода – 0,5 л
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Соняшникова олія – 60 мл
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Оцет – 0,5 скл.
  • Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.
  • Перець чилі – 0,25 ч. л.
  • Коріандр – 0,25 ч. л.

Як приготувати

·  1) Очистіть моркву, натріть її на тертці для моркви по-корейськи. Додайте пропущений через прес часник, чорний і гострий перець, коріандр і 10 мл підігрітого масла, перемішайте.

·  2) Нашаткуйте капусту, болгарський перець очистіть і наріжте соломкою.

·  3) Змішайте капусту, моркву і болгарський перець.

·  4) Закип’ятіть воду, додайте масло, що залишилося, сіль і цукор. Потім вимкніть вогонь і додайте 9%-ний оцет.

·  5) Гарячим маринадом залийте овочі, дайте охолонути і поставте в холодильник на 6-8 годин.

Маринована капуста з болгарським перцем — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.