Маринована капуста з болгарським перцем — Рецепт приготування

маринована капуста з болгарським перцем рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Веганські Вегетаріанські Заготовки Овочі

Цей вітамінний салатик — чудова варіація на тему маринованої капусти. Всього пара додаткових інгредієнтів — і виходить блюдо, яке кардинально відрізняється від класичного варіанту.

Родзинка салату, звичайно ж, в ароматному болгарському перці. Промариновавшись, він повністю розкриває свій аромат, додаючи солодку нотку і особливу пікантність блюду. Спробувавши таку капусту одного разу, ви будете маринувати її тільки так!


Інгредієнти для рецепта


Капуста білоголова – 1 шт.

Часник – 4 зуб.

Морква – 2 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

Вода – 0,5 л

Цукор – 3 ст. л.

Соняшникова олія – 60 мл

Сіль – 1 ст. л.

Оцет – 0,5 скл.

Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.

Перець чилі – 0,25 ч. л.

Коріандр – 0,25 ч. л.


Як приготувати


·  1 Очистіть моркву, натріть її на тертці для моркви по-корейськи. Додайте пропущений через прес часник, чорний і гострий перець, коріандр і 10 мл підігрітого масла, перемішайте.

·  2 Нашаткуйте капусту, болгарський перець очистіть і наріжте соломкою.

·  3 Змішайте капусту, моркву і болгарський перець.

·  4 Закип’ятіть воду, додайте масло, що залишилося, сіль і цукор. Потім вимкніть вогонь і додайте 9%-ний оцет.

·  5 Гарячим маринадом залийте овочі, дайте охолонути і відправте в холодильник на 6-8 годин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.