Маринована капуста — Рецепт приготування

маринована капуста рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Веганські Вегетаріанські Закуски Овочі, Салати

Хрустка капуста з приємною кислинкою — часта закуска на нашому столі. Її можна віднести до розряду недорогих, простих і при цьому дуже смачних страв. Поєднання смаженої картоплі з такою капустою давно стало класичним варіантом для вечері на швидку руку.

«Зі Смаком» хоче порадувати своїх читачів відмінним способом швидкого маринування білокачанної красуні. Їй досить постояти одну ніч у спеціальному розсолі — і готово! Дзвінкий хрускіт і приємний смак вам гарантовані.

Кількість інгредієнтів розрахована на одну трилітрову банку.


Інгредієнти для рецепта


Капуста білоголова — 2 кг

Морква — 400 г

Часник — 4 зуб.

Соняшникова олія — 150 мл

Оцет — 75 мл

Цукор — 100 г

Сіль — 2 ст. л.

Лавровий лист — 3 шт.

Чорний перець (горошком) — 6 шт.

Вода — 0,5 л


Як приготувати


·  1 Капусту і очищену моркву наріжте, часник наріжте пластинами. Покладіть овочі в банку і утрамбуйте.

·  2 У воді розчиніть сіль і цукор, додайте 9%-й оцет, олію, лавровий лист і перець горошком. Поставте на вогонь і варіть маринад протягом 5 хвилин, потім остудіть.

·  3 капусту Залийте маринадом і поставте в холодильник на 8-10 годин. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.