Манника на сковороді — рецепт приготування

Не відмовте собі в задоволенні поласувати соковитими, солодкими і ситними манника! Це ідеальне для сніданку блюдо. Приваблива можливість оригінально подати манну кашу і здивувати сім’ю чимось новим.

Манну кашу для приготування таких биточків можна зварити заздалегідь, з вечора, наприклад. Дуже зручно! Відмінна альтернатива оладок і сирників.


Інгредієнти для рецепта


манка — 60 г

вода — 100 мл

яйце — 1 шт.

Ванільний цукор — 1 ч. л.

цукор — за смаком

сіль — за смаком

Вершкове масло — 30 г

молоко — 100 мл


Як приготувати


·  1. Влийте в каструлю воду і молоко, додайте сіль, цукор за смаком. Зваріть густу манну кашу.

·  2. До остигнула каші додайте яйце і ванільний цукор. Спробуйте на смак і досипьте ще трохи звичайного цукру, якщо необхідно.

·  3. З отриманої маси руками, змоченими у воді, скачайте кульки, пріплюсніте їх і смажте по 2-3 хвилини з кожного боку на розтопленому маслі.

Дітей кашу їсти не змусиш, а ось такі биточки розійдуться вмить. Подавайте манника з ароматним варенням, сметаною або медом. Друзі оцінять цей рецепт, якщо ви поділитеся з ними!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.