Малинове варення – рецепт приготування

Запасіться варенням влітку, і ви забезпечите собі смачну зиму, під час якої не буде нестачі у вітамінах. У холодну зимову пору чай з варенням з малини захистить від застуди і підвищить настрій, але іноді чекати до зими не хочеться.

У «Зі Смаком» є для вас рецепт швидкого варення, який стане порятунком для поспішайок і улюбленим десертом ласунів. Нарешті можна не стояти кілька годин біля плити, а отримати варення з малини практично відразу. Весь секрет у тому, що ягоди потрібно спочатку зацукрувати …


Інгредієнти для рецепта


цукор – 1,5 кг

малина – 1 кг


Як приготувати


·  1. Перемішайте дві третини цукру з малиною і залиште на ніч, щоб ягоди пустили сік.

·  2. Злийте сік в каструлю і поставте її на вогонь. Доведіть за кипіння, додайте цукор, що залишився, прокип’ятіть пару хвилин. Коли піни стане менше, вимкніть і дайте трохи охолонути.

·  3. Засипте ягоди і знову поставте каструлю на маленький вогонь. Коли варення дійде до кипіння, потримайте його ще п’ять хвилин і відразу розливайте по банках.

У малиновому варення повно вітаміну В першої та другої групи, заліза і міді. Цікаво, що після термічної обробки ягоди малини втрачають менше корисних речовин, ніж інші, і краще за інших підходять для тривалого зберігання. Збережіть наш швидкий рецепт, щоб він не загубився!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.