Маковий пиріг без борошна — Рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Вегетаріанські Випічка, Десерти

Пиріг, який «Зі Смаком» пропонує приготувати сьогодні вам, сподобається всім, хто без розуму від маку, тому що в ньому його дуже багато. А ще в цьому десерті немає ні грама муки!

Цей пиріг дуже смачний, і не варто переживати, що він у вас не вийде. Рецепт досить простий, потрібно лише чітко слідувати інструкції по приготуванню.


Інгредієнти для рецепта


Мак – 240 г

Цукрова пудра – 110 г

Цукор – 80 г

Яйце – 6 шт.

Яєчні білки – 4 шт.

Кориця – 1 ч. л.

Гвоздика – 0,5 ч. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Лимонна цедра – 20 г

Соняшникова олія – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1 У великій ємності змішайте мак, цукрову пудру, корицю, гвоздику, розпушувач і ретельно перемішайте їх.

·  2 Потім додайте лимонну цедру, яйця і масло. Збивайте міксером, поки суміш не почне пінитися.

·  3 В окремій ємності збийте яєчні білки до білого кольору, поступово введіть цукор і збивайте до стійких піків.

·  4 Поступово введіть білки в основну масу і акуратно перемішайте тісто до отримання однорідної маси.

·  5 Залийте тісто у форму, попередньо змастивши його олією і присипавши борошном.

·  6 Відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 40-50 хвилин.

·  7 Подавайте з лимонною помадкою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.