Макові рогалики — Рецепт приготування

макові рогалики рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Випічка Та Десерти

У наш час існує безліч рецептів солодощів, починаючи від простих пряників, закінчуючи триярусними шоколадними тортами з прикрасами. Але якщо ви є прихильником абсолютної класики у випічці, тоді зверніть увагу на рецепт цихмакових рулетиків.

Це ласощі з хрусткими маковими зернятками не тільки оригінально виглядає і чудове на смак, але і досить бюджетне.Приготуйте один раз, і ви обов’язково захочете спекти рогалики ще!

До речі, рогалики з маком дуже добре зберігаються під кухонним рушником. Тому не варто боятися, що вони зачерствеют і пропадуть. Готуйте побільше!


Інгредієнти для рецепта


Листкове тісто – 500 г

Цукор – 6-7 ст. л.

Вершкове масло – 25 г

Яйце – 1 шт.

Мак – по смаку

Кориця – по смаку


Як приготувати


·  1 Залийте мак окропом і залиште на годину. Потім злийте воду і добре відіжміть мак.

·  2 Додайте цукор, масло, корицю і добре перемішайте.

·  3 Розкотіть тісто товщиною близько 3-4 міліметрів. Розріжте його на трикутники. Зверху викладіть макову начинку.

·  4 Поверніть кожен рогалик, починаючи закручувати з широкої сторони. Викладіть майбутню випічку на пергаментний папір, розстелену на деку.

·  5 Змастіть кожен рогалик збитим жовтком. Зверху посипте цукром.

·  6 Поставте макові смаколики в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.