Макарони з фаршем в духовці – рецепт приготування

Макаронні вироби давно і міцно вкоренилися в меню кожної родини. Їх вже перестають просто відварювати і подавати з кетчупом і котлетою. Сьогодні їх використовують в якості одного з інгредієнтів смачних страв. Як правило, це запіканки. Вони не тільки дуже ситні, але і смачні.Доповнений правильними інгредієнтами, макарони можуть стати одними з найулюбленіших продуктів. І якщо ви шукаєте, чим би смачненьким нагодувати рідних цього вечора, ось вам рецепт в скарбничку.

Цю запіканку також називають «лапшевік». У дитинстві нам часто пропонували щось подібне в садку.Тоді варіацій було кілька: з яйцем, м’ясом, сиром, шматочками фруктів і родзинками. Ви можете спробувати приготувати його з фаршем. Якщо вдома немає локшини, можна взяти звичайні макарони.Детальна інструкція та підказки додаються.


Інгредієнти для рецепта


локшина – 300 г

свинячий фарш – 500 г

Цибуля – 3 шт.

помідор – 2 шт.

Твердий сир – 250 г

майонез – 4 ст. л.

Томатна паста – 4 ст. л.

молоко – 200 мл

Соняшникова олія – 4 ст. л.

зелень – 1 Пуч.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Закип’ятіть воду в каструлі. Обов’язково посоліть її, а далі варіть макарони відповідно до інструкції на упаковці.

·  2. Коли макарони готові, відкиньте їх на друшляк і відставте в сторону остигати.

·  3. Тим часом очистіть 1 цибулину. Подрібніть її ножем або в блендері.

·  4. Додайте подрібнений овоч в фарш. Посоліть і поперчіть за смаком.

·  5. Розігрійте олію на сковороді і обсмажте фарш до готовності. Якщо ви хочете, щоб фарш був ніжнішим, можна додатково подрібнити його в блендері.

·  6. Приготуйте соус для лапшевіка. Для цього змішайте в окремій ємності молоко, майонез, а також томатну пасту.

·  7. Натріть сир на крупній тертці.

·  8. Тепер візьміть форму, в якій ви збираєтеся запікати. Змастіть її маслом. Очистіть 2 цибулини і наріжте кільцями. Вистелити ними дно форми. Зверху висипте фарш і розподіліть по цибулі.

·  9. Наріжте томати кружальцями і викладіть зверху на фарш.

·  10. Порубати зелень і посипте нею томати.

·  11. В якості наступного шару буде половина сиру.

·  12. А потім – локшина. Залийте шар з локшини соусом, а зверху присипте сиром.

·  13. Виставте температуру духовки на 180 ° С. Надішліть форму з блюдом в духову шафу на 50 хвилин.

Фруктові варіанти поливають сиропом або медом. Так як наш варіант вже включає соус з молока, томатної пасти і майонезу, його можна не поливати, адже блюдо і так досить соковите. Але, як то кажуть, вам карти в руки: ви можете додати трохи домашнього соусу або кетчупу в тарілку. Діліться рецептом на своїй сторінці, і тоді ваші друзі теж дізнаються, як подати звичні інгредієнти по-новому.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.