Мафіни з кабачків — Рецепт приготування

мафіни з кабачків рецепт приготуванняТип: Сніданки
Час: 40 хвилин
Складність: Середньо
Порцій: 5
Категорія: Вегетаріанські, Випічка, Овочі

Одним з найпопулярніших літніх овочів є кабачок. Цей апетитний овоч, має відмінний смак в омлетах і супах. Деякі гурмани навіть використовують сирі кабачки в салатах.

Рецепт, про який піде мова нижче, сподобається навіть тим, хто не любить кабачки. Не встигнете приготувати першу партію, як готова страва зникне, а все тому, що ваші близькі зметуть його зі столу в мить. Слідуйте нашим рецептом, і маффіни з кабачків вийдуть на славу.

Інгредієнти для рецепта

  • Кабачок — 350 г
  • Пшеничне борошно — 0,7 скл.
  • Яйце — 2 шт.
  • Розпушувач — 1,5 ч. л.
  • Куряче філе — 100 г
  • Сметана — 50 мл
  • Сіль — за смаком.

Як приготувати

·  1) Кабачок очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці. Посоліть і відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Через 10 хвилин добре відіжміть.

·  2) Об’єднайте просіяне борошно, яйця, сметану, розпушувач. Додайте підготовлений кабачок, перемішайте.

·  3) У тісто додайте подрібнене куряче філе.

·  4) Змастіть форму для мафінів вершковим маслом або покладіть в неї паперові формочки та викладіть в них приготовлену масу.

·  5) Випікайте блюдо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Мафіни з кабачків — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.