М’ясо з печерицями — Рецепт приготування

м'ясо з печерицями рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
М’ясо Овочі

Як приготувати ідеальний ситний вечеря з м’яса? Просто візьміть на замітку наш рецепт тушкованої свинини з печерицями і болгарським перцем. Любительки подавати до столу гуляш по достоїнству оцінять такий спосіб готування.

М’ясо в цьому рецепті не потрібно маринувати, відбивати або подрібнювати на фарш, тому ви заощадите свій дорогоцінний час після роботи. Варто лише запастися необхідними інгредієнтами по дорозі додому, і смачну вечерюна швидку руку не змусить себе довго чекати.


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 800 г

Печериці – 300 г

Болгарський перець – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Томатна паста – 1 ст. л.

Кріп – 0,5 пуч.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Соняшникова олія – 3 ст. л.


Як приготувати


·  1 Наріжте м’ясо середніми шматочками і обсмажте в глибокій сковороді або казані, додавши масло.

·  2 Наріжте цибулю півкільцями і додати в м’ясо, обсмажте.

·  3 Моркву натріть на тертці, наріжте болгарський перець. Великі гриби наріжте четвертинами, середні навпіл, а дрібні залиште цілими. Надішліть овочі і гриби до м’яса і обсмажте.

·  4 Залийте все водою, додайте томатну пасту, сіль і перець.

·  5 Накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні 30 хвилин, періодично помішуючи.

·  6 Прикрасьте блюдо дрібно нарізаним кропом, подавайте з гарніром.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.