М’ясо з оливками і ананасом – рецепт приготування

Хоча м’ясної гуляш рахується ні з чим незрівнянну класикою, завжди є місце для експериментів. А чому б не додати в нього трохи екзотики, наприклад, скрасити кислинкою і подати з ягідками журавлини в якості прикраси?

Всього кілька інгредієнтів перетворять звичайне тушковане м’ясо в відмінне доповнення до будь-якого салату або відвареної крупі. Приготувати таке м’ясо не складе труднощів навіть починає господині, адже акцент в рецепті зроблений не на спосіб обробки продуктів, а на самі інгредієнти.


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 500 г

Оливкова олія – 4 ст. л.

морква – 1 шт.

Консервовані ананаси – 150 г

апельсин – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

оливки – 10 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

журавлина – за смаком


Як приготувати


·1 М’ясо вимити, обсушити і наріжте середніми шматочками. Підсолити, поперчіть і відправте свинину маринуватися в холодильнику протягом години.

·2 Моркву наріжте тонкими брусочками, цибулю і ананас півкільцями, оливки часточками.

·3 Розігрійте сковороду, влийте масло і обсмажте м’ясо. Додайте моркву і цибулю, обсмажте до золотистого кольору.

·4 З апельсина вичавити сік, розведіть його з водою в пропорції 1: 1. Влийте суміш в сковороду, посоліть і поперчіть блюдо, і залиште м’ясо гаситься під кришкою близько 40 хвилин. За 3 хвилини до готовності додайте оливки, журавлину і ананас.

Подавайте тушковану свинину з улюбленим гарніром і зеленню. Радимо віддати перевагу відвареної гречки або картопляного пюре. А якщо рецепт вам сподобався, покажіть його своїм друзям, натиснувши «Поділитися»!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.