М’ясо вже вирощують у пробірках

м'ясо вже вирощують у пробірках
Фахівці, що займаються виробництвом м’яса в умовах лабораторій, запевняють, що основною перевагою виготовленого продукту є низька ціна, а, крім того, користь від його впливу на організм. Такої думки дотримується Марк Пост, який винайшов перший у світі гамбургер, вирощені в лабораторних умовах. За словами професора, виробництво м’яса в лабораторії вимагає меншої кількості фінансових ресурсів.

Якщо дослідження з лабораторного вирощування продуктів вдасться продовжити, то протягом 5-7 років буде винайдена штучна яловичина, ціна якої буде значно нижче натуральної.

Як стверджує Пост, для того щоб справити 40 тисяч кілограм м’яса, необхідно буде використати лише кілька грамів м’язів тварини. Отриманий в результаті готовий продукт зможе забезпечити їжею 300 чоловік протягом року. Одним з важливих факторів технології виготовлення штучного м’яса є економія питної води. В сучасних умовах це є дуже актуальним. У деяких районах відсутність прісної води прийняло масштаби катастрофи.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.