М’ясо по-тайськи — Рецепт приготування

м'ясо по тайськи рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
М’ясо Овочі

На формування тайської кухні впливали національні традиції азіатських країн-сусідів і трохи європейські. Традиційні страви в Таїланді готують з декількох основних інгредієнтів: рис, різного виду локшина, морепродукти, соєвий соус і багата палітра спецій. Вплив західної кухні відчувається в присутності більш звичних для європейської людини овочів, фруктів, а також м’яса.

М’ясо по-тайськи — те, що потрібно приготувати хоча б раз у житті. Завдяки прожарювання в молоці воно виходить дуже м’яким, а болгарський перець надає йому апетитний аромат. І без соєвого соусу не обійшлося: карамельна нотка у страві як раз до речі. Пропонуємо приготувати яловичину за цим рецептом, але і свинина вийде непогано. Корінь імбиру вибирайте твердий і свіжий, довжиною 3-5 див


Інгредієнти для рецепта


Яловичина — 300 г

Болгарський перець — 2 шт.

Імбир — 1 шт.

Червоний цибулю — 2 шт.

Часник — 3 зуб.

Соняшникова олія — 20 мл

Молоко — 125 мл

Соєвий соус — 2 ст. л.

Чорний перець (мелений) — по смаку

Каррі — по смаку

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 М’ясну м’якоть наріжте тонкими брусками. Замаринуйте з допомогою соєвого соусу і 10 мл олії. Залиште на 20 хвилин.

·  2 У цей час лук наріжте півкільцями, болгарський перець — довільно, імбир натріть на крупній тертці, часник наріжте пластинами.

·  3 Розігрійте глибоку сковороду, влийте олію, обсмажте м’ясо до рум’яної скоринки.

·  4 Влийте молоко і тушкуйте, поки воно не випарується.

·  5 Потім додайте болгарський перець, імбир, цибуля, часник і тушкуйте на повільному вогні 5 хвилин. Посоліть, додайте спеції.

·  6 Через 30 хвилин страва готова.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.