М’ясо по-купецькому — Рецепт приготування

м'ясо по купецькому рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
М’ясо

Якщо ви хочете приготувати смачну запечену свинину, візьміть на озброєння рецепт м’яса по-купецькому. Воно виходить дуже соковитим і ніжним. До речі, це блюдо включено в меню багатьох ресторанів і кафе. При цьому у кожному закладі його готують по-своєму. Ми підготували для вас найбільш простий варіант, який не потребує особливих кулінарних навичок.

В якості гарніру до м’яса підійде все, що завгодно, наприклад картопляне пюре або макарони. Тим же, хто піклується про свою фігуру, достатньо буде приготувати овочевий салат. До речі, це м’ясне блюдо дуже ситне, багато його не з’їси!


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 500 г

Твердий сир – 250 г

Печериці – 100 г

Помідор – 2 шт.

Майонез – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Наріжте свинину, як на відбивні. Добре відбийте. Змастіть деко олією. Викладіть на нього м’ясо. Посоліть і поперчіть.
м'ясо по купецькому рецепт приготування

·  2 помідори Наріжте кружечками. Викладіть їх на м’ясо так, щоб максимально його покрити.
м'ясо по купецькому рецепт приготування

·  3 Натріть сир на крупній тертці. Візьміть третю частину сиру і посипте нею м’ясо з помідорами.
м'ясо по купецькому рецепт приготування

·  4 Викладіть зверху гриби і полийте майонезом.
м'ясо по купецькому рецепт приготування

·  5 Посоліть і викладіть залишився сир.
м'ясо по купецькому рецепт приготування

·  6 Випікайте в розігрітій духовці при 200 градусах 20-25 хвилин.
м'ясо по купецькому рецепт приготування

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.