М’ясо по-кремлівськи – рецепт приготування покроковий з фото

М'ясо по-кремлівськи

Геніальність – в простоті. І цей рецепт тому підтвердження. М’ясо по-кремлівськи виходить дуже ніжним, з чудовим смаком і ароматом. Нехай вас не бентежить мінімум приправ і простота інгредієнтів, рецепт самодостатній, адже кремлівські кухарі знали толк в готуванні. Приготуйте – не пошкодуєте!

Мінімум зусиль, всього кілька підходів до плити – у вас на столі страва, що тане в роті. Найцікавіше, що м’ясо для неї можна брати не вищого сорту. Технологія така, що і найжорсткіші шматочки стануть м’якими. Навіть гурмани зі стажем не підкопаються!

Інгредієнти для рецепта

  • Яловичина – 1 кг;
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Часник – 10 зуб.;
  • Вода – 150 мл;
  • Вершкове масло – 200 г;
  • Цукор – 1 ст. л.;
  • Сіль – 0,5-1 ст. л.;
  • Оцет – 1 ст. л.

Як приготувати

1) М’ясо вимийте, промокніть паперовим рушником, наріжте на невеликі порційні шматочки.  Покладіть шматочки в товстостінну каструлю (казанок).

Увага: м’ясо слід різати поперек волокон.

2) Цибулю, нарізаниу тонкими кільцями, викладіть поверх м’яса. На цибулю рівномірним шаром викладіть шматочки вершкового масла. Влийте воду.

3) Каструлю накрийте кришкою і поставте на вогонь. Після закипання, вогонь збавте до мінімуму і залиште м’ясо побулькувати на годину.

4) Після закінчення години кришку відкрийте, додайте сіль, цукор, подрібнений часник і оцет. Поверніть кришку на місце і забудьте ще на годину.

М'ясо по-кремлівськи – рецепт приготування покроковий з фото

М’ясо по-кремлівськи легко приготувати в мультиварці в режимі «Гасіння». 

М’ясо по-кремлівськи — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.