М’ясо по-кремлівськи – рецепт приготування

Геніальність – в простоті. І цей рецепт тому підтвердження. М’ясо по-кремлівськи виходить дуже ніжним, з чудовим смаком і ароматом. Нехай вас не бентежить мінімум приправ і простота інгредієнтів, рецепт самодостатній, адже кремлівські кухарі знали толк в готуванні і не мали права на помилку. Приготуйте – не пошкодуєте!

Мінімум зусиль, всього кілька підходів до плити – у вас на столі блюдо, що тане в роті. Найцікавіше, що м’ясо для нього можна брати не вищого сорту. Технологія така, що і найжорсткіші шматочки стануть м’якими. Навіть гурмани зі стажем не підкопаються!


Інгредієнти для рецепта


яловичина – 1 кг

Цибуля – 2 шт.

часник – 10 зуб.

вода – 150 мл

Вершкове масло – 200 г

цукор – 1 ст. л.

сіль – 0,5-1 ст. л.

оцет – 1 ст. л.


Як приготувати


·1 М’ясо вимийте, промокніть паперовим рушником, наріжте на невеликі порційні шматочки. Увага: м’ясо слід різати поперек волокон. Покладіть шматочки в товстостінну каструлю (казанок).

·2 Лук, нарізаний тонкими кільцями, викладіть поверх м’яса. На цибулю рівномірним шаром викладіть шматочки вершкового масла. Влийте воду.

·3 Каструлю накрийте кришкою і поставте на вогонь. Після закипання вогонь збавте до мінімуму і залиште м’ясо побулькувати на годину.

·4 Після закінчення години кришку відкрийте, додайте сіль, цукор, подрібнений часник і оцет. Поверніть кришку на місце і забудьте ще на годину.

М’ясо по-кремлівськи легко приготувати в мультиварці в режимі «Гасіння». Поки девайс кочегаром, подумайте про гарнір: гречка або картопляне пюре підійдуть ідеально.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.