М’ясо по-корейськи – рецепт приготування

Свинина – дуже поширений продукт в наших холодильниках. З цього виду м’яса роблять відбивні і гуляш, додають в супи, тушкують, смажать…

Ми пропонуємо запекти свинину невеликими шматочками в приголомшливому маринаді. М’ясо придбає хрустку скоринку і чудовий смак!


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 500 г

Цибуля – 2 шт.

часник – 4 зуб.

Цукрова пудра – 1 ч. л.

Соєвий соус – 3 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

зіра – за смаком


Як приготувати


·1 Наріжте м’ясо невеликими шматочками. Наріжте цибулю кільцями. З’єднайте, додайте часник, посипте спеціями, цукровою пудрою і полийте соєвим соусом.

·2 Перемішайте, накрийте кришкою і залиште маринуватися на годину, а краще – на ніч.

·3 Змастіть деко олією, розкладіть свинину і запікайте при 200 градусів, поки не підрум’яниться (10-15 хвилин), переверніть і повторіть.

Подавайте готове м’ясо з будь-яким гарніром, соусом і сирими овочами. Пригощайтеся самі і розказуйте друзям про це рецепті!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.