Свинина – дуже поширений продукт в наших холодильниках. З цього виду м’яса роблять відбивні і гуляш, додають в супи, тушкують, смажать…
Ми пропонуємо запекти свинину невеликими шматочками в приголомшливому маринаді. М’ясо придбає хрустку скоринку і чудовий смак!
Інгредієнти для рецепта
Свинина – 500 г
Цибуля – 2 шт.
часник – 4 зуб.
Цукрова пудра – 1 ч. л.
Соєвий соус – 3 ст. л.
сіль – за смаком
Чорний перець (мелений) – за смаком
зіра – за смаком
Як приготувати
·1 Наріжте м’ясо невеликими шматочками. Наріжте цибулю кільцями. З’єднайте, додайте часник, посипте спеціями, цукровою пудрою і полийте соєвим соусом.
·2 Перемішайте, накрийте кришкою і залиште маринуватися на годину, а краще – на ніч.
·3 Змастіть деко олією, розкладіть свинину і запікайте при 200 градусів, поки не підрум’яниться (10-15 хвилин), переверніть і повторіть.
Подавайте готове м’ясо з будь-яким гарніром, соусом і сирими овочами. Пригощайтеся самі і розказуйте друзям про це рецепті!