М’ясо по-капітанську – рецепт приготування

М’ясо по-капітанську є популярною стравою на наших святкових столах. Варіантів його приготування безліч. Найвідоміший спосіб приготування цього частування полягає в тому, що всі компоненти викладають шарами і добротно поливають майонезом.

Але що робити, якщо майонез не входить в ваш раціон? Ми підготували для вас чудову варіацію рецепту м’яса по-капітанську. Запікайте і подавайте під смачним соусом бешамель!


Інгредієнти для рецепта


яловичина – 500 г

Цибуля – 2 шт.

Картопля – 5 штук.

Соняшникова олія – 4 ст. л.

Твердий сир – 100 г

Вершкове масло – 50 г

Пшеничне борошно – 1 ст. л.

молоко – 250 мл

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Відваріть очищену картоплю до напівготовності.

·  2. Приготуйте соус. У каструльці розтопіть вершкове масло, додайте борошно і добре перемішайте.Коли з’явиться біла піна, влийте холодне молоко і посоліть, не припиняючи заважати. Доведіть соус до кипіння, але не кип’ятіть.

·  3. Наріжте м’ясо і добре його відбийте. Посоліть і поперчіть.

·  4. Наріжте цибулю кільцями, остиглий картопля – кружечками. Натріть сир на крупній тертці.

·  5. Змастіть форму для запікання олією. Викладіть цибулю, а на нього м’ясо. Зверху розкладіть картоплю.

·  6. Полийте блюдо соусом і посипте сиром. Надішліть форму в духовку, розігріту до 200 ° C, на 25-30 хвилин.

Аромат, який буде витати на кухні, змусить всіх ваших близьких прийти на нього. Навіть кликати не доведеться. Сподобався рецепт соковитого м’яса? Зберігайте його собі і діліться з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.