М’ясо по-французьки в фользі – рецепт приготування

М’ясо, запечене на французький манер, – це апетитний биток під шубою з овочів (часто лука) і сирною скоринкою. Існує кілька варіантів приготування всім відомого страви, але сьогодні «З Смаком»представить вельми незвичайний варіант.

Якщо запекти кожен шматочок в фользі, виклавши м’ясо на картопляну подушку, вам не доведеться витрачати додатковий час на приготування гарніру.


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 500 г

Картопля – 3 шт.

Цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

сметана – 100 г

Твердий сир – 150 г

Соняшникова олія – 2 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

зелень – за смаком


Як приготувати


·  1. М’ясо наріжте тонкими скибочками, відбийте з двох сторін.

·  2. Наріжте картоплю кільцями, цибулю півкільцями, моркву натріть на тертці.

·  3. Лист фольги (необхідний для кожного шматочка окремий) змастіть соняшниковою олією, викладіть шар картоплі, посоліть і поперчіть.

·  4. На картопля помістіть м’ясо, теж посоліть і поперчіть.

·  5. Далі йде шар моркви і цибулі. За бажанням їх можна трохи обсмажити на сковороді.

·  6. Змастіть морквяний шар сметаною, присипте тертим сиром. Сформуйте з фольги мішечок і відправте м’ясо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 45-55 хвилин.

Перед подачею прикрасьте м’ясо по-французьки рубаною зеленню. Подавати його можна прямо у фользі, трохи розгорнувши її краю. Сподіваємося, що рецепт вам припав до смаку, а щоб він не загубився, збережіть сторінку в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.