М’ясо під шубою – рецепт приготування

Класичне м’ясо по-французьки залишає позаду багато страв зі свинини, які можна приготувати в духовці. Воно й зрозуміло, адже під тягучим запеченою шаром сиру немає нічого зайвого. І все ж іноді може здатися, що чогось не вистачає…

Редакція «З Смаком» ризикнула довести рецепт м’яса по-французьки до ідеалу, і тепер вам залишилося тільки оцінити цей шедевр. М’ясо під шубою, на відміну від свого прототипу, не вимагає гарніру. У деяких ресторанах подібні страви називають сковородою: клієнтові просто виносять запечене з овочами м’ясо під сиром в тому посуді, в якій його готували.


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 1 кг


Як приготувати


·1 Підготуємо інгредієнти, не змішуючи їх. Наріжте м’ясо великими шматками, посоліть і поперчіть його. Натріть картоплю і сир на крупній тертці, цибулю наріжте кільцями, а помідори – півкільцями.

·2 Змастіть деко олією, викладіть на нього шарами м’ясо, цибулю, терту картоплю. Тепер змастіть помідори майонезом і викладіть їх поверх картоплі. Надішліть в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.

·3 Не вимикайте духовку. Дістаньте деко, видавіть поверх м’яса з овочами часник і рясно посипте його сиром. Надішліть в духовку ще на 5 хвилин.

Найпрекрасніше в цьому рецепті те, що він не класичний, а тому підійде будь-яке м’ясо. Тільки пам’ятайте, що яловичину спочатку потрібно добре замаринувати. Рекомендуємо готувати і подавати порційно, наприклад, в горщиках або керамічних формах невеликих розмірів. Як вам наша «гаряча сковорода»? Поділіться з нами враженнями, можливо, ваш варіант приготування доведе рецепт до нового рівня.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.