М’ясо, мариноване в пиві — рецепт приготування

м'ясо, мариноване в пиві рецепт приготуванняТип: Другі страви
Час: 150 хвилин
Складність: Середньо
Порцій: 4

За легендою, рецепт м’яса в пиві, який ми підготувавали для вас сьогодні, з’явився в Німеччині близько шести століть назад. Цю страву подавали лицарям після проведення турніру. Тоді свинину готували в печі, попередньо промариновав в пивній суміші.

Ми пропонуємо спрощений варіант цього стародавнього рецепту. Вам знадобиться тільки свинина, пиво, духова шафа і спеції. Переконайтеся самі, що м’ясо, приготоване за цим рецептом, володіє особливим смаком!

Інгредієнти для рецепта

  • Свинина – 1 кг;
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Перець чилі – 1 шт.;
  • Світле пиво – 0,5 л;
  • Часник – 3 зуб.;
  • Зелень – за смаком;
  • Чебрець – за смаком;
  • Чорний перець (мелений) – за смаком;
  • Сіль – за смаком.

Як приготувати

1) Промийте м’ясо і наріжте його великими кубиками. Викладіть м’ясо у велику миску і залийте пивом. Додайте подрібнений часник, чебрець і посоліть. Залиште м’ясо маринуватися мінімум на годину.

2) Очистіть цибулю і наріжте її кільцями. Подрібніть зелень і червоний перець, видаливши насіння.

3) Викладіть м’ясо на сковороду і обсмажте до золотистої скоринки. Потім дістаньте м’ясо і обсмажте цибулю, перець і зелень протягом 10 хвилин.

4) Тепер до овочів і зелені додайте на сковороду м’ясо разом з маринадом. Маринад повинен повністю покривати страву, якщо необхідно долийте ще пива.

5) Накрийте сковороду фольгою і поставте її в розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин.

М’ясо, мариноване в пиві — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.