М’ясо, мариноване в пиві — Рецепт приготування

м'ясо, мариноване в пиві рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
150 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
М’ясо

За легендою, рецепт м’яса в пиві, який «Зі Смаком» підготував для вас сьогодні, з’явився в Німеччині близько шести століть назад. Це блюдо подавали лицарям після проведення турніру. Тоді свинину готували в печі, попередньо промариновав в пивній суміші.

Ми пропонуємо спрощений варіант цього стародавнього рецепту. Вам знадобиться тільки свинина, пиво, духовка і спеції. Переконайтеся самі, що м’ясо, приготоване за цим рецептом, володіє особливим смаком!


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 1 кг

Цибуля – 2 шт.

Перець чилі – 1 шт.

Світле пиво – 0,5 л

Часник – 3 зуб.

Зелень – по смаку

Чебрець – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Промийте м’ясо і наріжте його великими кубиками. Викладіть м’ясо у велику миску і залийте пивом. Додайте подрібнений часник, чебрець і посоліть. Залиште м’ясо маринуватися мінімум на годину.

·  2 Очистіть цибулю і наріжте його кільцями. Подрібніть зелень і червоний перець, видаливши насіння.

·  3 Викладіть м’ясо на сковороду і обсмажте до золотистої скоринки. Потім дістаньте м’ясо і обсмажте цибулю, перець і зелень протягом 10 хвилин.

·  4 Тепер до овочів і зелені додайте на сковороду м’ясо разом з маринадом. Маринад повинен повністю покривати страву, якщо необхідно долийте ще пива.

·  5 Накрийте сковорідку фольгою і відправте її в розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.