М’ясо «Гармошка» — Рецепт приготування

м'ясо «гармошка» рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
70 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
М’ясо

Навіть не будемо говорити про те, що це блюдо для буднього дня. М’ясо «Гармошка» заслуговує бути поданим виключно на святковий стіл, хоча готується досить легко. Важливо розрахувати час до подачі, так як м’ясо вимагає тривалого маринування. Але воно того варте!

Гриби можна запекти разом з м’ясом у фользі, а можна підсмажити окремо, а ось помідори обов’язково покладіть в начинку: так м’ясо стане соковитим і м’яким. Відмінний спосіб запекти свинячу вирізку!


Інгредієнти для рецепта


Свинина — 1 кг

Помідор — 2 шт.

Твердий сир — 200 г

Часник — 3 зуб.

Лимонний сік — 1 ст. л.

Соєвий соус — 3 ст. л.

Гірчиця — 1 ст. л.

Соняшникова олія — 2 ст. л.

Печериці — 200 г


Як приготувати


·  1 Змішайте лимонний сік, соєвий соус, гірчицю і масло.

·  2 М’ясо наріжте на поперечні скибочки, не дорізуючи до кінця приблизно півсантиметра. Натріть підготовленим маринадом, відправте в холодильник на 10 годин.

·  3 Помідори наріжте кружечками, сир скибочками, гриби пластинами, подрібніть часник. Рівномірно вкладіть ці інгредієнти в розрізи в м’ясі.

·  4 Загорніть заготовку у фольгу і запікайте м’ясо при температурі 200 градусів протягом 50 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.