М’ясний хліб з огірками – рецепт приготування

Соковитий м’ясний хліб з фаршу – це просте і в той же час незвичайне блюдо. Подати таку можна з гарніром або додати в м’ясну нарізку. Ласощів впору прикрашати святковий стіл, але швидкість приготування підкуповує, тому хочеться подати його вже сьогодні до вечері.

У вас можуть виникнути сумніви, чи варто додавати в хліб солоні або мариновані огірки. Однозначно варто! М’ясо просочиться тонким ароматом розсолів спецій, а блюдо придбає відсутню ноту кислинки.


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш – 500 г

морква – 1 шт.

Мариновані огірки – 250 г

Цибуля – 1 шт.

часник – 3 зуб.

яйце – 1 шт.

Панірувальні сухарі – 3 ст. л.

Соняшникова олія – 1 ст. л.

Томатна паста – 2 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Моркву натріть на тертці, подрібніть цибулю, пропустіть через прес часник. Огірки наріжте кубиками, злегка відіжміть.

·2 В миску викладіть фарш, додайте яйце, огірки, цибуля, морква і часник. Посоліть і поперчіть, добре перемішайте.

·3 Форму для запікання змастіть соняшниковою малому, викладіть фарш і розрівняйте верх лопаткою. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

·4 Зніміть фольгу і змастіть м’ясної хліб томатною пастою, а потім поставте в духовку ще на 10 хвилин. Готово!

Вийшло оригінальне і дуже смачна страва. У цьому ви переконаєтеся, покуштувавши навіть маленький шматочок м’ясного хлібця. Сподіваємося, що ідея припала вам до душі, і ви порадите рецепт своїм подругам, натиснувши «Поділитися».

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.