М’ясний рулет з грибами — рецепт приготування

Ми звикли готувати м’ясні рулети виключно з фаршу, але сьогодні «З Смаком» розповість, як зробити фантастичне блюдо з цільного шматка свинини.

Нам знадобиться шматочок корейки або ошийка і рукав для запікання, щоб рулет добре тримав форму, а начинка залишалася в середині. Запекти таке частування не складе особливих труднощів, при цьому до столу ви подасте ситне і апетитне блюдо.


Інгредієнти для рецепта


Свинина — 500 г

яйце — 3 шт.

печериці — 150 г

часник — 3 зуб.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

зелень — за смаком


Як приготувати


·  1. Свинину вимийте і висушіть рушником. Зробіть поздовжній надріз майже дощенту шматка.

·  2. Потім зробіть ще один надріз в середині шматка хрестоподібно, щоб вийшов кишеню для начинки. Посоліть м’ясо.

·  3. Відваріть яйця круто, гриби до готовності, остудіть. Дрібно наріжте гриби, зелень і яйця, додайте пропущений через прес часник, сіль і перець.

·  4. Викладіть в середину шматка свинини начинку, обмотайте його щільною мотузкою і помістіть в рукав для запікання. Зробіть в плівці кілька проколів.

·  5. Викладіть м’ясо на деко і запікайте протягом години при температурі 200 градусів. Знімаючи рукав, будьте обережні, ви випускаєте гаряча пара.

Дайте рулету трохи охолонути і подавайте закуску на контрастному аркуші латуку. Таке частування замінить на святковому столі м’ясну нарізку: апетитний рулет виглядає набагато ефектніше покупної ковбаси. Якщо така ідея припала вам до душі, діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.