М’ясний рулет на грилі – рецепт приготування покроковий з фото

м'ясний рулет на грилі рецепт приготуванняТип: Другі страви
Час: 40 хвилин
Складність: Складно
Порцій: 4

Любителі м’яса, цей рецепт просто створений для вас! А ще для тих, хто без розуму від суші і страв на грилі. Важко знайти людину, байдужу до барбекю, до того ж здорова і ароматна їжа на свіжому повітрі апетитніше вишуканих ресторанних делікатесів.

Процес приготування цього м’ясного рулету нагадує згортання суші. Фінальний вигляд страви теж досить оригінальний. Хрумка рум’яна кірочка і м’яка соковита начинка перетворюють м’ясо в справжній кулінарний шедевр!

Інгредієнти для рецепта

  • Яловичий фарш — 500 г;
  • Бекон — 150 г;
  • Твердий сир — 100 г;
  • Соус барбекю — 200 мл;
  • Паприка — 2 трісок.;
  • Чорний перець (мелений) — 1 трісок.;
  • Сіль — за смаком.

Як приготувати

1) Розмістіть на килимку для згортання суші тонкі скибочки бекону.
м'ясний рулет на грилі рецепт приготування

2) Яловичий фарш посоліть, додайте спеції на свій розсуд. Бекон покрийте тонким шаром фаршу.
м'ясний рулет на грилі рецепт приготування

3) Наріжте сир вузькими і довгими смужками і покладіть їх на м’ясо.
м'ясний рулет на грилі рецепт приготування

4) Піднімайте і загибате край килимка, формуючи рол.
м'ясний рулет на грилі рецепт приготування

5) Щоб м’ясо не прилипло до решітці гриля, перед нагріванням змастіть її рослинним маслом. Готуйте м’ясні рулети на грилі при температурі 180 °C 25 хвилин.
м'ясний рулет на грилі рецепт приготування

6) Потім покрийте рулети соусом барбекю і готуйте ще 10 хвилин. Через 5 хвилин нанесіть ще один шар соусу.

Через 5 хвилин

7) Готові роли можна обваляти в чіпсах, сухариках або смаженому луці. Наріжте їх, і страва готова!

М’ясний рулет на грилі — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.